OM OSS
  |  OM OSS
  |  AKTUELLT
  |  KONTAKT

PMJ Artistgruppen grundades av Peter Jansson 2006. Vi är ett managementbolag och en agentur som representerar skådespelare, artister, regissörer, manusförfattare, fotografer, kompositörer m m. Vi har ett ansvar för våra klienters verksamhet och blir en del av deras dagliga liv.

Vi är alltid närvarande och söker ständigt efter nya projekt och utmaningar. Vi arbetar dessutom som paketerare, eller med ett annat mer etablerat ord, producenter. Vi utgår från alla möjliga - och omöjliga (!) - idéer och skapar projekt från grunden genom att sammanföra våra klienter med andra regissörer, manus/textförfattare, artister, skådespelare, musiker - och producenter av film, TV, teater, musik m m.

Peter Jansson

Peter Jansson har arbetat i filmbranschen i över trettiofem år. Tio år som VD/Skandinavienchef för Warner Bros, två år som VD för Columbia TriStar Films (nuvarande Sony Pictures), sju år som marknadschef för Warner Bros. (som under fem av dessa år även distribuerade film från Walt Disney), ett år som informationschef för Warner-Columbia Film, ett år som marknadschef för Kanal 5, ett år som marknadschef för Warner Home Video och tre år som marknadsasistent för United International Pictures (UIP).

Läs mer om Peter Jansson

Våra samarbetspartners

HESTRA ADVOKATBYRÅ erbjuder kvalificerad rådgivning inom allmänjuridik, affärsjuridik, nöjesjuridik, musikjuridik m m. Juris kand Stefan Grahl inledde sin yrkesbana som jurist på skivbolaget Sonet Grammofon AB. 1991 grundade Stefan (tillsammans med Henry Denander) Denander & Grahl KB, och Stefan har sedan dess specialiserat sig på de särskilda avtal, affärs- och rättsförhållanden som råder inom musik- och nöjesindustrin.

www.hestraadvokat.se


BLOMILL är en blandning av en traditionell reklambyrå och webbyrå. Med breda kunskaper och en stor portion erfarenhet erbjuder Lars Göran Blom kompetens inom de flesta områden.

www.blomill.se